zografoutv.gr
30asteras Stavrou Giouxtas 768x512 1
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΖΩΓΡΑΦΟΥΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, σας προσκαλεί στο 1ο Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων E-KIDS

Κοινοποίηση

Σε συνεργασία με την Animation Hellas , θα υλοποιηθούν για παιδιά ηλικίας 6 με 9 ετών, 2 εργαστήρια (workshops) διάρκειας δύο ωρών, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, και θα διεξαχθούν από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του χώρου του Ελληνικού Animation, στις 23/9 & 24/9 και στις 30/9/2023 & 1/10/ 2023, στη Βίλα Ζωγράφου και ώρες 10:00-12:00 και 12:30-14:30.

Τα εργαστήρια είναι με ελεύθερη συμμετοχή, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας:
2130482306- 6909578876
Ή αποστείλετε mail στο: info@animationhellas.com

Κάθε Workshop θα έχει διαφορετικό θέμα όπως: Προστατεύουμε τα δάση, Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, Ευρώπη, Οι Φίλοι μας τα Ζώα κλπ., όπου τα παιδιά θα δημιουργήσουν μια μικρή ταινία με ήρωες τους χαρακτήρες της σειράς “Πανδώρα και Πλάτωνας, The Magic Birds”.

Τα workshops αναφέρονται κάθε φορά σε διαφορετική τεχνική του animation και στόχος είναι – εκτός από το εκπαιδευτικό μέρος του εργαστηρίου – να μπορεί το κάθε παιδί, να βγει από την αίθουσα με ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, δηλαδή μια σχεδιασμένη εν δυνάμει ταινιούλα από το ίδιο το παιδί.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι διαδραστική και οι γνώσεις που θα πάρουν μέσα από αυτό το καλλιτεχνικό παιχνίδι, θα τους είναι χρήσιμες ακόμη και στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Σας περιμένουμε!

Info:
Είσοδος Ελεύθερη
Χώρος Διεξαγωγής:
Βίλα Ζωγράφου – Γ. Ζωγράφου 17

zografou.gov.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συμβολική δεντροφύτευση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου

Yπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο – Οι βασικές ρυθμίσεις