zografoutv.gr
Ποδόσφαιρο σάλας 04.2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΖΩΓΡΑΦΟΥ

Συνεχίζεται η δράση του Δήμου Ζωγράφου «Γιορτές Αθλημάτων» με Ποδόσφαιρο Σάλας

Κοινοποίηση

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι Διασχολικοί Αγώνες ποδοσφαίρου Σάλας με τα Γυμνάσια του Δήμου μας, στο πλαίσιο της δράσης Γιορτές Αθλημάτων του προγράμματος Σχολικός Αθλητισμός!

Συγκεκριμένα:

  • Τετάρτη 10 Απρίλιου θα γίνουν τα διασχολικά ποδοσφαίρου Σάλας στα αγόρια για των 1ου, 3ου, 4ου, 6ου Γυμνασίων στο κλειστό γήπεδο Ταξίλου “Φώτσης” από τις 9:00 – 13:00
  • Πέμπτη 11 Απρίλιου θα γίνουν τα διασχολικά ποδοσφαίρου Σάλας στα κορίτσια των 1ου, 3ου, 4ου, 6ου Γυμνασίων στο κλειστό γήπεδο Ταξίλου “Φώτσης” από τις 9:00 – 13:00

Η διαιτησία, η γραμματειακή υποστήριξη και οι πρώτες βοήθειες είναι μια προσφορά την ΕΠΣΣ ( Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας).

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Αυλωνίτη για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου. Την Πέμπτη που θα αγωνίζονται τα κορίτσια, η Διοίκηση του Δήμου θα προσφέρει τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Σάλας (ΕΠΣΣ) κ. Αυλωνίτη, για την συμβολή τους στη διοργάνωση «Γιορτές Αθλημάτων» του Δήμου μας.

Όμως θέλουμε να δώσουμε και ένα ισχυρό μήνυμα: Πως το ποδόσφαιρό δεν είναι ένα αντρικό άθλημα αλλά ένα άθλημα για όλες και όλους!

Η φιλοσοφία των διασχολικών αγώνων ποδοσφαίρου σάλας δεν είναι η κατάταξη των σχολείων σε καλύτερο και χειρότερο αλλά η γνωριμία με το ποδόσφαιρο σάλας με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο!

Όλα τα παιδιά θα πάρουν χρυσό μετάλλιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυρ. Πιερρακάκης: Γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού συζητούν την ίδρυση παραρτημάτων τους στην Ελλάδα

”Αθήνα Ψηλά”: Η Νατάσσα Κανέλλου υποψ.Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων

Λειτουργία Ταμείου Δημοτικού Κοιμητηρίου 31/07/2023 έως 15/08/2023