zografoutv.gr
Zuber 2
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΕΚ: Έτοιμος για Τρίπολη ο Τσούμπερ

Κοινοποίηση

Ο Στίβεν Τσούμπερ έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης και τίθεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Ευχάριστα νέα όσον αφορά τον Στίβεν Τσούμπερ είχε ο Ματίας Αλμέιδα το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε χάσει τα τελευταία ματς της ΑΕΚ πριν τη διακοπή με ενοχλήσεις, αναμενόταν αυτή τη βδομάδα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, όπως και έγινε. Ο Τσούμπερ προπονήθηκε κανονικά και τίθεται στη διάθεση του «Πελάδο» για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Λιβάι Γκαρσία παραμένει εκτός, όπως και ο Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος από χθες, όπως είναι γνωστό, ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά. Φυσικά μεγάλη αγωνία υπάρχει για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε με την Εθνική Σερβίας και αργότερα μέσα στη μέρα φτάνει στην Αθήνα. Προφανώς θα τσεκαριστεί από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης για να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για τον τραυματισμό του.

Την ίδια στιγμή επιστρέφουν σιγά σιγά και οι διεθνείς. Ο Αλμέιδα είχε ξανά στη διάθεσή του την Τετάρτη τους Ρότα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι και Μουκουντί που προπονήθηκαν κανονικά ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι. Μέσα σε αυτούς και οι Πινέδα και Κάλενς που επιστρέφουν τελευταίοι καθώς τα ξημερώματα είχαν υποχρεώσεις και γυρίζουν από τα υπερατλαντικά τους ταξίδια.

Ουσιαστικά από αύριο Πέμπτη και έπειτα ο Αλμέιδα θα είναι σε θέση να δουλέψει με όλους τους παίκτες συγκεντρωμένους για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, με την ΑΕΚ να την περιμένουν τρεις δυνατές υποχρεώσεις καθώς μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ακολουθεί το ταξίδι στη Μασσαλία για το ματς με τη Μαρσέιγ ενώ έπειτα έρχεται και το ματς με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζωγράφου: Διακοπή λειτουργίας Δημοτικών Σχολείων – Τεράστια προβλήματα σε 500 οικογένειες

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

8 συμβουλές για να μην είσαι… δύσκολος ασθενής – Τι να κάνεις πριν την επίσκεψη στον γιατρό