zografoutv.gr
348357203 1191804804840604 2695111018279545007 N
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΖΩΓΡΑΦΟΥΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η συγκινητική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του “ΑΣΤΕΡΑ”

Κοινοποίηση

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση ο ΑΣΤΕΡΑΣ Ζωγράφου, το ιστορικό Σωματείο της πόλης γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος της ομάδας.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, όπως είμαστε και για όλα τα Σωματεία της πόλης μας που σημειώνουν επιτυχίες. Η ιστορική αυτή ομάδα έχει προσφέρει πολλά, όλα αυτά τα χρόνια, στον αθλητισμό και στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, ενώ έχει προσφέρει ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ομάδες, όπως και στην Εθνική Ελλάδος. Είμαι βέβαιος πως με την άξια Διοίκηση που έχει η ομάδα θα καταφέρει του χρόνου να ανέβει κατηγορία. Εμείς ως Δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, δίπλα στον αθλητισμό, αρωγοί στις εκδηλώσεις σας» τόνισε συγκινημένος ο Βασίλης Θώδας. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με την ιστορική διαδρομή του ΑΣΤΕΡΑ και ακούστηκε ο νέος ύμνος της ομάδας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Πέτρος Μαρμαρινός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα για τη στήριξη στην ομάδα και έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του ιστορικού Σωματείου. Κάλεσε δε τον κόσμο του Ζωγράφου να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και να παραμείνει κοντά τους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων όσων συνέβαλαν στη διαδρομή του ιστορικού Σωματείου μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου βράβευσε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ Παναγιώτη Δημητρίου, τον Αντιπρόεδρο Άγγελο Νικόπουλο και τον Εκπρόσωπο Μάκη Λιβιτσάνο, όπως και τον χειρουργό ορθοπαιδικό Ιωάννη Τσιμπούκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Στον Βασίλη Θώδα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του και τη συνεχή στήριξη της ομάδας.

Βραβεύτηκαν οι αείμνηστοι πρώην Πρόεδροι του ΑΣΤΕΡΑ Παναγιώτης (Τάκης) Χουλιάρας και Ευάγγελος Ρώιμπας και ο πρώην Πρόεδρος Μάκης Βλαχογιάννης, στη διάρκεια της θητείας των οποίων, η ομάδα κατέκτησε Πρωταθλήματα και Κύπελλα, όπως βραβεύτηκαν και όλοι όσοι έχουν διατελέσει Πρόεδροι για την προσφορά τους στον Σύλλογο.

Επιπλέον, βραβεύτηκε ο πρώην Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Αναστασίου για τα 30 χρόνια προσφοράς του στον Σύλλογο και μάλιστα ανακηρύχθηκε και Επίτιμος Πρόεδρος.

Βραβεύτηκαν επίσης:
Διακριθέντες ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τον Αστέρα και αργότερα πήραν μεταγραφή σε ομάδες της Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Αρχηγός της ομάδας, Τάσος Εξηντάρης που παραμένει στον Σύλλογο εδώ και 15 χρόνια.
Ο δημοσιογράφος και πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ Γιάννης Θειακός, όπως και οι πρώην προπονητές Τάκης Λεμονής και Θανάσης Τσακανίκας.
Ο Γιώργος Καρκοβύρης για την προσφορά του στον Σύλλογο, αλλά και στην ελληνική διαιτησία.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες και κυπελλούχοι 1972-73, 1975-1979, 1985-86 και 1995-1998.
Στο πρόσωπό του παλαίμαχου φιλάθλου Μανώλη Μπαρμπαρή βραβεύτηκαν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Την εκδήλωση παρουσίασε το Μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ανδρέας Τσιμπούκης και παρέστησαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης, Καταστημάτων και Δημοτολογίου Ευάγγελος Τζανής, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Αλεξανδρής. Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν η τέως Δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, ο πρώην Δήμαρχος Ιωάννης Καζάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασιλική Στρακαντούνα, Κωστής Παπαναστασόπουλος, Αθανάσιος Λύκας, Γεώργιος Γρίβας και Κωνσταντίνος Πίτσιος, όπως και πλήθος κόσμου και φίλαθλοι της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Πρόεδρος του Τομέα Αθλητισμού και Παιδείας της Unesco και Γ.Γ Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, καθώς και η Διευθύντρια του Ομίλου Τρανούλη και Πρόεδρος του Κινήματος για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα “Athena Take Me Home “, Αθηνά Τρανούλη.

Σημειώνεται πως φέτος συμπληρώνονται 100 Χρόνια από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ του Συλλόγου έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Δημοτικό Πολυχώρο ΑΛΕΚΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Δύο ειδικότητες στον Δήμο Ζωγράφου-Δείτε ποιές

ΑΣΕΠ: Δύο ειδικότητες στον Δήμο Ζωγράφου – Δείτε ποιές

Τα παιδιά του Δήμου Ζωγράφου μαθαίνουν για την Κυκλική Οικονομία!